No Mosquito Kft.
Az eredményes és környezetbarát szúnyogmentesség kizárólagos kidolgozója és megvalósítója Magyarországon.

Argo

A Környezettudatos Szúnyoggyérítés egy új módszer, amihez új kivitelezési eszközök kellenek.

Új mocsárjáró terepi kétéltűt vásárolt a No Mosquito Kft., amely nélkülözhetetlen pl. a hullámtereken található tenyészőhelyek térképezéséhez és monitorozásához. Erdőben fák és szúrós bozótok között, nyakig érő fűben és csalánban, vízben, sárban, szóval egy sor nehéz terepi körülmény között is kipróbáltuk a kétéltűt. A próba során az Argo várakozáson felül teljesített, minden kétséget kizáróan új dimenziókba emeli a munkánkat.
Erdei víztérben közlekedés
Erdei víztérben monitorozás
Terepen közlekedés
Közúton közlekedés (rendszám van)
Tisza-töltésen (Alföldön nem találtunk meredekebb részt)
Tisza-folyóban
Argóval nádasban

Elvesztettük az erdőben forgolódás közben a hátsó rendszámát a kétéltűnek. Másnap elindultunk megkeresni. A jármű talajnyomása jóval kevesebb, mint egy gyalogosé, az erdőben semmi nyomát nem láttuk az előző napi ottjártunknak. Szerencsére mindig használunk GPS-nyomkövetőt, ami lehetővé tette az előző nap bejárt útvonal megtalálását. Az erdő mélyén így megtaláltuk az elvesztett rendszámot is.

Az Argo név egy a görög mitológiában szereplő hajó, melynek orr része különös tulajdonságokkal bírt, azaz tudott beszélni és ismerte a jövőt. A jövőt mi is ismerjük, szorgalmas munkával és hozzáértéssel az általunk képviselt környezettudatos módszer vezet a szúnyogártalom tartós és biztonságos megoldásához. Nemkülönben minden jelenlegi lehetőség közül a legolcsóbb is a tapasztalataink és eredményeink szerint.